ZOOM vejledning

Til SEAPOWER i Arktis vil vi benytte platformen ZOOM for den bedste oplevelse anbefaler vi, at du inden konferencen installerer programmet/APP’en på din PC eller mobil/tablet.

For at sikre den største interaktion mellem oplægholderne og deltagere vil der være en del forskellige måder, hvorpå man som deltager kan give sine input. Nedenfor vil vi gennemgå de enkelte, og hvordan man bruger dem.

Chat

Under chatfunktionen har du mulighed for at skrive beskeder enten til alle deltagere eller privat til værten og oplægsholderne.

Polling

Løbende under konferencen vil vi lave undersøgelser/ meningsmålinger. De vil kun være åbne i en begrænset periode, så giv gerne dit svar med det samme.

Q&A – Questions and Answers

Endelig er der Q&A funktionen, hvor du har mulighed for stille spørgsmål til oplægholderne eller paneldeltagerne. Alle kan se de stillede spørgsmål, og der er mulighed for at “upvote” et spørgsmål ved at give det en tommel-op.

For gøre konferencen mere levende vil vi lade spørgeren komme igennem med lyd og evt. billede. Angiv derfor efter spørgsmålet, om du ønsker at komme igennem med lyd og evt. billede, samt ræk hånden op. OBS Når du skal igennem med billede vil du blive gjort til panelist, dette gør, at du kortvarigt ryger ud fra konferencen, inden du kommer ind igen.

Hvis ikke du ønsker at komme igennem, vil vi stille spørgsmålet på dine vegne.