Kategorier
nyheder

Nyeste udgave af Tidsskriftet

Så er den nyeste udgave af Tidsskriftet for Søvæsen sendt ud, samt online på hjemmesiden. Det findes under medlemssider, under Tidsskriftet.

God læselyst.

Kategorier
nyheder

§32-møde rykkes

Grundet forskellige udfordringer ændres datoen for §32-mødet. Det gør samtidig at det ikk ligger i den klassiske efterårsferie uge, så forhåbentlig giver også flere mulighed for at deltage.

Kategorier
nyheder

§32 møde, d. 25. oktober

Ærede medlem af Søe-Lieutenant-Selskabet

Bestyrelsen har fornøjelsen af at invitere til Selskabets §32-møde for det 238. forsamlingsår, hvor vi skyder det nye mødeår igang.

Her vil I få udløst spændingen ift. det kommende års møderække. Derudover ser bestyrelsen tilbage på året, der er gået, giver seneste status på de projekter, der er sat i søen, og så er der valg til bestyrelsen. 

Aftenens program
1730: Baren åbner for de medlemmer, der er tilmeldt skafning
1800: Skafning
1900: Baren åbner for alle
1930: Mødet starter

Gå ind på NemTilmeld for at læse mere og tilmelde jer.

Kategorier
nyheder

Selskabet kondolerer

Svend Schack Von Fyren Kieler
Afmønstret

Svend Schack Von Fyren Kieler er afmønstret og er ikke i blandt os længere. Søe-Lieutenant-Selskabet kondolerer og sender vores tanker til familien og de nærmeste. 

Kommandør Kieler var æresmedlem i Selskabet, og vi mindes en Søofficer med et helt særligt engagement. Helt tilbage til den 29. august 1943, hvor han svømmede tilbage til den synkende HVIDBJØRNEN for at erstatte det tyske hagekorsflag med Danneborg inden det sank. Ligeledes hans initiativ til at oprette Søværnet kampinformationsskole og til de mange artikler han har skrevet i Tidsskrift for Søvæsen. Særligt det sidste, sammen med et stort engagement i Selskabets aktiviteter, var bevæggrunden til at gøre Kieler til Æresmedlem. Der blev i den anledning skrevet en artikel i Tidsskrift for Søvæsen Nr. 5 2012, hvor man kan læse mere om Kielers virke. Kieler blev 98 år.          

Æret være hans minde.

Kategorier
nyheder

Nyeste udgave af tidsskriftet

Så er nyeste udgave af tidsskriftet i postkasserne, samt tilgængeligt digitalt lige her.

Hvis der er en specifik årgang af tidsskriftet som i ønsker tilgængelig på hjemmesiden så tøv ikke med at kontakte os.

Kategorier
nyheder

Skriv artikel til tidsskriftet

Kære medlemmer

Hvis nogen af jer sidder inde med stærke holdninger til hvordan vores Forsvarsminister bør omorganisere Forsvaret, så modtager vi meget gerne en artikel eller debatinlæg til Tidskrift for Søvæsen.Jeg tænker et hurtigt input i debatten på maks 3500 ord vil være perfekt. Artikler kan fremsendes til vores redaktør, Niels Holland: hollandniels@gmail.com

Med venlig hilsen

Formanden

Kategorier
nyheder

Ny hjemmeside 🚀

Hej 👋

…og hjerteligt velkommen til det nye sls1984.dk.

Det har længe været bestyrelsens ønske at modernisere vores kommunikation til eksisterende og kommende medlemmer Søe-Lieutenant-Selskabet (SLS).

SLS har gennem mange år formået at holde et stærkt fællesskab takket være den gode kommunikation i mellem medlemmerne. Vi ønsker derfor at gøre det endnu lettere for alle at tilgå informationer i både for- og fremtid om selskabet.